argoda yuzsuz ne demek ?

Feki

Global Mod
Global Mod
Argoda yüzsüz ne demek?
Yüzsüz, utanmadan bir şeyler yapan, çekinmeyen ve yüzü kızarmayan kişilere söylenen bir kelimedir. Aynı zamanda arsız kişilere de yüzsüz kelimesi kullanılır.

Aylin

Global Mod
Global Mod
Argoda yüzsüz ne demek?
Yüzsüz, utanmadan bir şeyler yapan, çekinmeyen ve yüzü kızarmayan kişilere söylenen bir kelimedir. Aynı zamanda arsız kişilere de
Selam sevgili topluluk

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Feki

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Argoda yüzsüz ne demek?
Yüzsüz, utanmadan bir şeyler yapan, çekinmeyen ve yüzü kızarmayan kişilere söylenen bir kelimedir. Aynı zamanda arsız kişilere de
Selam sevgili forum

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Feki

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Aylin' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Feki Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım
Tam olarak aynı fikirde değilim @Aylin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sadik

New member
Argoda yüzsüz ne demek?
Selamlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Feki

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Ozkul' Alıntı:
Selam sevgili forum Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Feki Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Tam olarak aynı fikirde değilim
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Ozkul, gerçekten başarılı anlatmışsın

Dost

New member
Argoda yüzsüz ne demek?
Merhaba tartışmaya katılanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Ozkul' Alıntı:
Selam sevgili forum Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Feki Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Tam olarak aynı fikirde değilim
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Serkan

Global Mod
Global Mod
Argoda yüzsüz ne demek?
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Feki

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Feki

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Ozkul' Alıntı:
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ozkul, bazı yerler eksik

Kalem

New member
Argoda yüzsüz ne demek?
Merhaba merak edenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Dost' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bu yoruma kısmen
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Dost, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Baris

New member
Argoda yüzsüz ne demek?
Herkese iyi sabahlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Kalem' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Bunun tamamını onaylayamıyorum @Dost, çünkü başka senaryolarda sonuç
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Kalem, belki daha sade anlatılabilirdi