Selam sevgili toplulukArgoda yüzsüz ne demek?
Yüzsüz, utanmadan bir şeyler yapan, çekinmeyen ve yüzü kızarmayan kişilere söylenen bir kelimedir. Aynı zamanda arsız kişilere de
Selam sevgili forumArgoda yüzsüz ne demek?
Yüzsüz, utanmadan bir şeyler yapan, çekinmeyen ve yüzü kızarmayan kişilere söylenen bir kelimedir. Aynı zamanda arsız kişilere de
Tam olarak aynı fikirde değilim @Aylin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanındaAylin' Alıntı:Selam sevgili topluluk Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Feki Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım
SelamlarArgoda yüzsüz ne demek?
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Ozkul, gerçekten başarılı anlatmışsınOzkul' Alıntı:Selam sevgili forum Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Feki Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Tam olarak aynı fikirde değilim
Merhaba tartışmaya katılanlaraArgoda yüzsüz ne demek?
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerekOzkul' Alıntı:Selam sevgili forum Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Feki Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Tam olarak aynı fikirde değilim
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @FekiArgoda yüzsüz ne demek?
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ozkul, bazı yerler eksikOzkul' Alıntı:Selam sevgili forum Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Feki Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Tam olarak aynı fikirde değilim
Merhaba merak edenlereArgoda yüzsüz ne demek?
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Dost, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyorDost' Alıntı:Merhaba tartışmaya katılanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bu yoruma kısmen
Herkese iyi sabahlarArgoda yüzsüz ne demek?
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Kalem, belki daha sade anlatılabilirdiKalem' Alıntı:Merhaba merak edenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Bunun tamamını onaylayamıyorum @Dost, çünkü başka senaryolarda sonuç