Clippers külçelere karşı düşer ve sezon sonundan itibaren bir kayıptır

Birumut

New member
Denver – Clippers için, Denver Nuggets'a karşı Oyun 5, playofflarda ilerlemekten bir galibiyet daha ya da eve gitmekten bir kayıp daha uzak olmak anlamına geliyordu.

En başından beri, Clippers tüm oyunu sallamalarını, en başından geride kalmasını, savunmalarına stres atmasını sağlayan bir ip yürüdüler. Dördüncü çeyrekte 22 puan geride kalan Jamal Murray'i içeremediler ve Salı gecesi Ball Arena'da 131-115 kaybetme konusunda yeterli enerji toplayamadılar.

“Sanmıyorum [it’s] aciliyet duygusu. Sanırım kıçımızı tekmelediler, ”dedi Clippers teknik direktörü Tyronn Lue.“ İyi oynadılar. Oyun 4, dediğim gibi, bir aciliyet duygusu ile ortaya çıktığımızı düşünmemiştim. Ama bu gece doğru niyetimiz olduğunu düşündüm ve sadece bize götürdüler. ”

Murray, Clippers'ı seri en yüksek 43 puan için pişirirken, yedi en iyi 3-2 serisini takip ediyorlar ve üçüncü düz sezon için ilk turda elenmenin eşiğinde.

“Zor başlangıç Jamal Murray'dı,” dedi Lue. “Agresif olduğunu düşündüm, ki bunu biliyorduk. Bu yüzden onu yavaşlatmaya çalışmak için ona karşı bir yıldırımla başladık. 5. Oyun'da agresif olacağını biliyorduk. Her atış yaptı.”

Perşembe gecesi Game 6'yı Intuit Dome'da kazanın ya da Clippers için sezon bitti. Eğer kazanırlarsa, kazanan-all All-All Game 7, Denver'da Cumartesi.

Ancak tarih makaleleri desteklemez. Bağlı bir dizinin 5. maçını kazanan takım, zamanın% 81.3'ünü kazanmaya devam etti.

Ivica Zubac, 27 puanla playoff kariyeri ile sağlamdı. Kawhi Leonard, 20 puan, playoff kariyer en yüksek 11 asist ve dokuz ribaunt ile üçlü iki katına çıktı.

Ancak Clippers'ın çekimiyle verimli olan Murray'e, sahadan 26'ya 17 ve üç puanlık menzilden 14'üne sekiz tane için bir cevabı yoktu. Ayrıca yedi asist ve beş ribaunt vardı. Nuggets ayrıca Nikola Jokic'ten 13 sayı, 12 asist ve 10 ribaunttan oluşan üç katına çıktı.

Murray, “Sana karşı dürüst olmak gerekirse, bir galibiyet aldığımız için mutluyum” dedi. “Çekimler özleyecek, yapacaklar. Hala oyunumu oynayacağım. Hala agresif olacağım. Çektiğim çekimleri çekeceğim. Ama dediğim gibi, bir takım galibiyetiydi.”

Murray üç işaretçiyi açtıktan ve Aaron Gordon'a 17 puanlık bir Nuggets kurşun için üç işaretçiye yardım ettikten sonra, Lue oyunda 2:35 kaldı ve yeni başlayanlarını kaldırdı.

“Jamal Murray'in bu gece mükemmel olduğunu düşündüm,” dedi Lue.

Lue, grubunu daha iyi bir başlangıç yapmaya, bu yol oyununda yakalama yapmak zorunda kalmayacak, “süreçten sıkılmamak” için almıştı.

Ancak Clippers ilk çeyrekte mücadele etti ve kendilerini en başından bir deliğe koydu. Birincinin sonunda 35-23'ün arkasına düştüler. Alandan sadece% 39.1 ve üç puanlık aralıktan sadece% 14.3'ü (yedi için) vurdular.

“Anlamaya çalışıyoruz,” dedi Zubac Clippers'ın yavaş başlangıcı hakkında. “Başlamak için daha fizikseller. Bunun taktiksel bir şey ya da stratejiler olduğunu düşünmüyorum. Sadece daha sert oynamalıyız.”

Jamal Murray, ilk yarıda Clippers muhafız Kris Dunn'a karşı topu sepete çalışıyor.

(David Zalubowski / Associated Press)

Eski Clipper olan Russell Westbrook, eski ekibine enerjisi ve çabasıyla incindi.

Westbrook, sol ayak iltihabı nedeniyle 4 Oyunu kaçırdı ve dönüşünde keskindi, ikinci çeyrekte 16 ilk yarı puanının 11'ini attı ve 21 ile bitirdi.

Ve Westbrook gol attığında, sık sık Clippers'ın bankına baktı.