Clippers, Kritik Oyun 5'te Nugget'lara Karşı Ribaund'a bakıyor

Birumut

New member
Oyun 5, Clippers ve Denver Nuggets için çok önemli bir yarışmadır.

Pivotal çünkü 2-2'de bulunan bir dizi kazanan, Batı Konferansı playofflarında ilerlemekten bir galibiyet olacak.

Çok önemli çünkü kaybeden sezonlarının bittiğinden bir kayıp olacak.

NBA'ye göre, Oyun 5'i kazanan ve daha sonra seride 3-2 öne geçen takım, zamanın% 81,3'ünü kazanmaya devam etti.

Yani Clippers için, bu beşinci oyun oranları lehine geri eğmekle ilgilidir ve bunu yapmanın tek yolu Salı gecesi Denver'da 5 Game kazanmak.

Clippers Center Ivica Zubac, Pazartesi günü antrenmandan sonra “Bu önemli bir oyun” dedi. “Her biri önemlidir. Ama bir mini serisinde, üçün en iyisi, kesinlikle bir sonrakini almak istiyorsunuz. Yani, kesinlikle bir oyun 5 almak istiyorsunuz. Çok önemli bir oyun. Ama 2-2 olduğumuz bir dizide bulundum, Game 5'i kaybettik ve hala yedide kazandık.

Zubac, Clippers'ın 2021'de playoffların ilk turunda ilk iki maçı Mavericks'e kaybettiğinde, Seriyi Lost 5'i kazandı, ancak 4-3 serisini kazanmak için sonraki iki maçı kazandığında. Bu Clippers grubu, franchise tarihinde ilk kez Batı Konferansı finallerine geçti.

Mevcut Clippers ekibine gelince, Zubac şunları söyledi: “Bir aciliyet duygusu vardı. Bizim için hiçbir şey değişmedi. Yedi en iyisi. Beşin en iyisi. Üçünün en iyisi. Her neyse. Dört oyun kazanmalıyız.”

Clippers, bu dizi sırasında Denver'da kazandı, Oyun 2'yi aldı ve ev sahası avantajını Nuggets'tan uzaklaştırdı-sadece dramatik bir Game 4 kaybına geri vermek için.

Dört maçtan üçü üç veya daha az karar verildi, bu yüzden Game 5'in diğerlerinden daha yoğun olacağını düşünecek.

Clippers teknik direktörü Tyronn Lue Pazartesi günü antrenmandan sonra “Öyle düşünürdün, ama gerçekten bakmadım ve Oyun 5'in farklı bir şey olduğunu söyledim” dedi. “Ama tüm bu oyunlar aynı. Sanki en başından beri rekabet etmeye hazır olmalısın. Basketbolun her iki tarafında bir saldırı zihniyeti almalısın ve oradan gitmelisin.”

Bu oyun ayrıca Clippers'ın, normal sezonda (29.6 puan, 12.7 ribaunt ve 10.2 asist) ortalama 28.5 puan, 13.5 ribaunt ve 10.8 asist ortalaması aldıktan sonra Denver'ın diğer dünya merkezi merkezi Nikoka Jokic'i yavaşlatmanın bir yolunu bulmaya çağıracak.

Zubac, tüm sezonda ve playofflarda olduğu gibi Jokic'e atanacak. Ancak Clippers, Jokic'in yolunu birçok beden gönderecek.

Zubac, cesaretini kırmamanın tek yolunun “süreçten sıkılmamak” olduğunu söyledi.

“Yaptığı şey bu,” dedi Zubac. “Yıllardır yaptığı şey bu ve normal sezon boyunca ortalama üçlü-çift ortalama. Yani, öyle yapıyor. İşte böyle oynuyorlar ve hepsi bu.

“Diğer oyuncuların istatistiklerine bakarak cesaretiniz kırılmamalısınız. 20 ya da başka bir şey yaşarsanız cesaretiniz kırılmalısınız. Sanki, üç katına çıktığında ve skor bizim için iyi olduğunda cesaretini kırmamalısınız. Yani, kazanmaya odaklanıyoruz. Diğer oyuncunun istatistiklerine bakmaya ve onlar tarafından atılmaya odaklanmıyoruz. Oyunu kazanmak istiyoruz.

Yine de Lue, Clippers'ın şimdi Jokic'e karşı savunmada ne yapacağını sordu.

“Göreceğiz,” dedi Lue. “Yarın göreceğiz.”

Clippers'ın oyunun 4'ünü kaybetmesinden kurtulmak için iki gün izin aldılar.

Dördüncü çeyrekte 22 puan düştüler, tek puanlık bir öne geçtiler ve daha sonra skoru bağladılar-sadece Jokic'in Aaron Gordon'un jant tarafından yakaladığı ve zamanın süresi dolduğunda dunkling yaptıkları bir adım geri üç işaretçisine bir hava topu vurması için.

Nicholas Batum, “Bazen basketbol inanılmaz olabilir ve bu da acımasız olabilir” dedi. “Devam etmeliyiz. Bu 2-2. Olmamız gereken yer, her iki takım da. Şimdi oraya çıkmalıyız [to Denver]. Yaptık [won] Bir kez, neredeyse iki kez yerine yaptı. Oraya gitmeliyiz, yeniden gruplandırmalıyız, devam et. Bu zor bir tane, ama yine de bu diziyi kazanma şansımız var ve başka bir diziyi alıp buraya geri dönmeyi umuyoruz. ”