araci nedir tdk ?

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Aracı nedir TDK?
Aracı TDK sözlük anlamı şu şekildedir: isim Ara bulucu. İki şey arasında bağlantı kuran kimse, vasıta.

Feki

Global Mod
Global Mod
Aracı nedir TDK?
Aracı TDK sözlük anlamı şu şekildedir: isim Ara bulucu. İki şey arasında bağlantı kuran kimse, vasıta
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ozkul

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ozkul

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Sadik' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozkul Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Haksız değilsin @Sadik ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Aylin

Global Mod
Global Mod
Aracı nedir TDK?
Aracı TDK sözlük anlamı şu şekildedir: isim Ara bulucu. İki şey arasında bağlantı kuran kimse, vasıta
Selam yazanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Feki' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Ozkul Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ozkul Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Feki

Serkan

Global Mod
Global Mod
Aracı nedir TDK?
Selam paylaşımcılar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ozkul

Aylin' Alıntı:
Selam yazanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Feki
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Aylin

Kalem

New member
Aracı nedir TDK?
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ozkul

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Serkan' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ozkul Bence veriler arttıkça daha
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Serkan

Baris

New member
Aracı nedir TDK?
Herkese iyi sabahlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

@Ozkul, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Aylin' Alıntı:
Selam yazanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Aylin

Kalem' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ozkul Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim
Bu bakış açını anlıyorum @Kalem, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Serkan' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş
Katılmak zorundayım diyemem @Serkan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti