arabaya ne denir ?

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Arabaya ne denir?
Otomobil, yakıtla çalışan bir motor sayesinde hayvan gücü kullanılmadan, itmeden veya çekmeden hareket edebilen ve üzerindekileri de taşıyabilen bir taşıttır. Halk arasında -ve bundan sonra bu maddede de- "araba" olarak isimlendirilir ve bilinir.

Feki

Global Mod
Global Mod
Arabaya ne denir?
Otomobil, yakıtla çalışan bir motor sayesinde hayvan gücü kullanılmadan, itmeden veya çekmeden hareket edebilen ve üzerindekileri de
Merhaba değerli dostlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Ozkul

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ozkul

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sadik

New member
Arabaya ne denir?
Otomobil, yakıtla çalışan bir motor sayesinde hayvan gücü kullanılmadan, itmeden veya çekmeden hareket edebilen ve üzerindekileri de
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ozkul

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Feki' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Ozkul Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ozkul Bu sefer kısa
Burada farklı düşünmek zorundayım @Feki, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Baris

New member
Arabaya ne denir?
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ozkul

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Sadik' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ozkul Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Burada
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sadik, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Kalem

New member
Arabaya ne denir?
Merhaba fikirleri olanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ozkul

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Feki' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Ozkul Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ozkul Bu sefer kısa
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Feki

Dost

New member
Arabaya ne denir?
Selam güzel topluluk

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ozkul

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Sadik' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ozkul Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Burada
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Sadik, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Aylin

Global Mod
Global Mod
Arabaya ne denir?
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozkul

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Sadik' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Sadik, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Serkan

Global Mod
Global Mod
Arabaya ne denir?
Merhaba tecrübeli dostlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Dost' Alıntı:
Selam güzel topluluk Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ozkul Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bunun tarihi arka
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Dost, bence gri alan daha geniş

Kalem' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Ozkul Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Genel olarak iyi anlatmışsın
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Kalem, belki daha sade anlatılabilirdi

Aylin' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Ozkul Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Katılmak zorundayım
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Aylin