arabasinin hikayesi nedir ?

Feki

Global Mod
Global Mod
Arabaşının hikayesi nedir?
Arabaşı olarak bilinen yemeğin asıl adı "ara aşı" dır. 13. yüzyılda Karamanlı Beyliği'nde tören yemeği olarak ortaya çıkmıştır. Karamanlılardan, komşu beyliklere yayılmış; günümüzda Yozgat, Kayseri, Nevşehir, Konya ve Afyonkarahisar'da kış aylarının şölen yemeği haline gelmiştir.

Dost

New member
Arabaşı olarak bilinen yemeğin asıl adı "ara aşı" dır. 13. yüzyılda Karamanlı Beyliği'nde tören yemeği olarak ortaya çıkmıştır
Selam yenilik severler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Aylin

Global Mod
Global Mod
Arabaşı olarak bilinen yemeğin asıl adı "ara aşı" dır. 13. yüzyılda Karamanlı Beyliği'nde tören yemeği olarak ortaya çıkmıştır
Selam herkese iyi sohbetler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Feki

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Dost' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Tam olarak aynı fikirde değilim @Dost, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Baris

New member
Selam çözüm arayanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Feki

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Aylin' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Feki Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Tam olarak aynı fikirde değilim @Dost, çünkü ben tam
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Aylin, yine de takip etmek lazım

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Feki

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Baris' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Feki Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Aylin, yine de
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Baris

Sadik

New member
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Feki

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Aylin' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Feki Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Tam olarak aynı fikirde değilim @Dost, çünkü ben tam
Bu bakış açını anlıyorum @Aylin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kalem

New member
Herkese iyi günler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Feki

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Aylin' Alıntı:
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Aylin

Serkan

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Aylin' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Aylin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti