aplikasyon krokisi ucreti ne kadar ?

Feki

Global Mod
Global Mod
Aplikasyon krokisi ücreti ne kadar?
2024 İŞLEM ÜCRETLERİDEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ TÜRÜALAN (m²)ÜCRET(TL)Altı ay içinde aynı yere ait aplikasyon talebinde 1 aplikasyon krokisi bedeli (Maktu*)155KADASTRAL YOL SINIRLARININ BELİRLENMESİ (Maktu*)1-10 Nokta333610 Noktadan sonra her bir nokta için143CİNS DEĞİŞİKLİĞİ0-500345529 satır daha

Aylin

Global Mod
Global Mod
2024 İŞLEM ÜCRETLERİDEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ TÜRÜALAN (m²)ÜCRET(TL)Altı ay içinde aynı yere ait aplikasyon talebinde 1
Merhaba denemekten korkmayanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Feki

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- 2025 yılı için aplikasyon krokisi ücreti, işlemin türüne, arsanın büyüklüğüne ve işlemi yapan merciye göre değişiklik göstermektedir

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Dost

New member
2024 İŞLEM ÜCRETLERİDEĞİŞİKLİK İŞLEMLERİ TÜRÜALAN (m²)ÜCRET(TL)Altı ay içinde aynı yere ait aplikasyon talebinde 1
Selam biraz göz atanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- TKGM tarafından yayınlanan Lisanslı Büro Hizmet Ücretleri Cetveline göre bazı değerler

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Aylin' Alıntı:
- 2025 yılı için aplikasyon krokisi ücreti, işlemin türüne, arsanın büyüklüğüne ve işlemi yapan merciye göre değişiklik göstermektedir
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Aylin, çok genel kalmış

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Merhaba yeni gelenler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Ücretler, yeni bir tarife yayınlanıncaya kadar geçerlidir

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Aylin' Alıntı:
Haksız değilsin @Aylin ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Serkan

Global Mod
Global Mod
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Ozkul' Alıntı:
- Ücretler, yeni bir tarife yayınlanıncaya kadar geçerlidir
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Ozkul, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Sadik

New member
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Feki, gerçekten emeğine sağlık

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Serkan' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bence burada
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Serkan

Baris

New member
Selam yeni başlayanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Feki

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Serkan' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bence burada
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Serkan

Kalem

New member
Merhaba araştırmacılar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Feki

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Dost' Alıntı:
- TKGM tarafından yayınlanan Lisanslı Büro Hizmet Ücretleri Cetveline göre bazı değerler
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Dost