apikobal hangi agrilara iyi gelir ?

Ozkul

Global Mod
Global Mod
Apikobal hangi ağrılara iyi gelir?
Kardiyomiyopati, ameliyat sonrası kusmalar, radyasyon hastalığında, ateşli romatizma ve özellikle alkolizm sırasında görülen kronik intoksikasyonlarda tedaviye yardımcı olarak kullanılır.

Serkan

Global Mod
Global Mod
Kardiyomiyopati, ameliyat sonrası kusmalar, radyasyon hastalığında, ateşli romatizma ve özellikle alkolizm sırasında
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Kalem

New member
Kardiyomiyopati, ameliyat sonrası kusmalar, radyasyon hastalığında, ateşli romatizma ve özellikle alkolizm sırasında
Merhaba bilgili dostlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ozkul

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Serkan' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Serkan, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Feki

Global Mod
Global Mod
Selam yazanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ozkul

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Kalem' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ozkul Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Serkan, sonuçlar bazen
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Kalem, çoğu kişi bunu atlıyor

Dost

New member
Selam mütevazı insanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ozkul

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Serkan' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Serkan

Sadik

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ozkul

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Dost' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Ozkul Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Dost, merak ettiriyor

Aylin

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ozkul, gerçekten emeğine sağlık

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Kalem' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ozkul Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Serkan, sonuçlar bazen
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Kalem

Baris

New member
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ozkul

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Kalem' Alıntı:
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Kalem