2025 NBA All-Star oyunu saat kaç? Bu yıl yeni ne var?

Birumut

New member
Ne zaman: Pazar, 17:00 (TNT)

Nerede: Chase Center, San Francisco

All-Star oyunu ilk kez etkinliği daha rekabetçi hale getirmek için dört takım arasında üç maçlık bir turnuva olacak. Sekiz NBA All-Star'dan üç takım ve birinci ve ikinci sınıf oyuncuları için Yükselen Yıldız Turnuvası'nın galibi olacak. Üç All-Star takımı TNT analistleri Shaquille O'Neal, Kenny Smith ve Charles Barkley tarafından hazırlandı. Yükselen Yıldızlar Şampiyonu diğer TNT analisti Candace Parker tarafından yönetilecek. Antrenörler Oklahoma City Thunder ve Cleveland Cavaliers'ın personelinden gelecek.

Her oyunda 40 puana ulaşan veya aşan ilk takım kazanan olacak. 1,8 milyon dolarlık bir ödül havuzu var, şampiyonluk takımındaki her oyuncu 125.000 dolar, ikincilikteki her oyuncu 50.000 dolar aldı ve diğer iki takımdaki her oyuncu 25.000 dolar aldı.

İşte üç All-Star takımı (taslak pozisyonlu):

Shaq Takımı

LeBron James, Lakers (1); Stephen Curry, Golden State (5); Anthony Davis, Dallas (9); Jayson Tatum, Boston (10); Kevin Durant, Phoenix (14); Damian Lillard, Milwaukee (18); James Harden, Clippers (19); Jaylen Brown, Boston (24); Kyrie Irving, Dallas (Davis'in yaralanması).

Takım Kenny

Anthony Edwards, Minnesota (2); Jalen Brunson, New York (6); Jaren Jackson Jr., Memphis (7); Jalen Williams, Oklahoma City (11); Darius Garland, Cleveland (15); Evan Mobley, Cleveland (16); Cade Cunningham, Detroit (20); Tyler Herro, Miami (23).

Takım Charles

Nikola Jokic, Denver (3); Giannis Antetokounmpo, Milwaukee (4); Shai Gilgeous-Alexander, Oklahoma City (8); Victor Wembanyama, San Antonio (12); Pascal Siakam, Indiana (13); Alperen Sengun, Houston (17); Karl-Anthony Towns, New York (21); Donovan Mitchell, Cleveland (22); Trae Young, Atlanta (Antetokounmpo için yaralanma yedek).

Serkan

Global Mod
Global Mod

All-Star oyunu ilk kez etkinliği daha rekabetçi hale getirmek için dört takım arasında üç
Selam sorusu olanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Birumut

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 NBA All-Star formatındaki değişiklikler şunlardır
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Dost

New member

All-Star oyunu ilk kez etkinliği daha rekabetçi hale getirmek için dört takım arasında üç
Selam sevgili insanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 NBA All-Star oyunu , 17 Şubat 2025 Pazartesi günü Türkiye saatiyle 04.00'te başlayacaktır
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Serkan' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Birumut Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 NBA All-Star formatındaki değişiklikler şunlardır Araya iliştirdim
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Serkan

Sadik

New member

Merhaba paylaşanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Birumut

• Bu yıl yeni olan bazı unsurlar
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Dost' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 NBA All-Star oyunu , 17
Tam olarak aynı fikirde değilim @Dost, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Aylin

Global Mod
Global Mod

Selam iyi insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Birumut

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Dost' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 NBA All-Star oyunu , 17
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Dost, bunu söylemeliyim

Ozkul

Global Mod
Global Mod

Selam bu başlığa uğrayanlara

@Birumut okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Dost' Alıntı:
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Dost, tartışmaya değer

Kalem

New member

Herkese merhaba

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Birumut

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Aylin' Alıntı:
Selam iyi insanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Birumut Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Aylin

Feki

Global Mod
Global Mod

Selam kankalar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Birumut

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Kalem' Alıntı:
Herkese merhaba Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Birumut Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Aylin
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Kalem, ama destekleyici veri göremedim

Baris

New member

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Birumut, gerçekten emeğine sağlık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Dost' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Dost, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında