2023 NBA All-Star Maçı Saat Kaçta? Bu yılki yenilikler neler?

Birumut

New member
Cleveland Cavaliers forveti Evan Mobley, Pazartesi günü oynanan bir maçta San Antonio Spurs guardı Malaki Branham’a ateş etti.

(Ron Schwane / Associated Press)



Eskiden çaylaklar ile ikinci sınıf oyuncuları ve bir süre için ABD Takımı ile Dünya Takımı arasındaki Cuma gecesi yarışması artık dört takımın yer aldığı bir turnuvaya dönüşecek. Bu takımlar, yedi çaylak ve ikinci sınıf öğrencisi artı G Ligi’nden bir takımdan oluşan üç takım halinde seçildi.

İki turlu, tek elemeli bir turnuva olacak, yarı finaller 40 puana ve şampiyonluk maçı 25’e oynanacak.

Eski NBA yıldızları Pau Gasol, Joakim Noah ve Deron Williams üç çaylak/ikinci sınıf takımının koçluğunu yaparken, Jason Terry G League takımının koçluğunu yapacak.

Takım Pau: Paolo Banchero, K, Büyü; Bennedict Mathurin, F, Pacers; Jaden Ivey, G, Pistonlar; Scottie Barnes, F, Raptors; Jose Alvarado, G, Pelicans; Keegan Murray, F, Krallar; Andrew Nembhard, G, Pacers.

Takım Joakim: Evan Mobley, F, Cavaliers; Josh Giddey, G, Thunder; Jalen Williams, G, Thunder; Jeremy Sochan, F, Spurs; Quentin Grimes, G, Knicks; Jabari Smith Jr., F, Rockets; Jalen Düren, C, Pistons.

Deron Takımı: Franz Wagner, F, Büyü; Jalen Green, G, Roketler; Alperen Şengün, C, Roketler; Trey Murphy III, K, Pelikanlar; AJ Griffin, F, Şahinler; Bones Hyland, G, Clippers (Nuggets); Walker Kessler, C, Caz.

Takım G Ligi: Sidy Cissoko, F, Tutuşturma; Scoot Henderson, G, Tutuşturma; Mojave Kralı, GF, Tutuşturma; Kenneth Lofton Jr., G, Memphis Hustle; Mac McClung, G, Delaware Blue Coats; Leonard Miller, FC, Tutuşturma; Scotty Pippen Jr., G, South Bay Lakers.