James Harden ve Clippers, Game 7'yi zorlamak için külçeleri tutuyor

Birumut

New member
Tyronn Lue, her oyuncuyu aradığından emin oldu, Clippers koçunun sezonun en büyük oyunundan önce ekibinin “sıcaklığını” kontrol etmek için gerekli olduğunu söyledi.

Lue, oyuncularına bir grup mesajında mesaj atmayı reddetti çünkü “seslerini duymak” istedi ve Denver Nuggets'a karşı bir Win-ya da Go-Home Game 6'da oynamadan önce onları teşvik etti.

Oyuncuları cevap verdi ve Perşembe gecesi Intuit Dome'da 111-105 galibiyetle teslim edildi.

“Harika bir sıcaklık var,” dedi Lue. “Son 36 saat içinde çok fazla sıcaklık aldı.”

Lue'nin iki yıldızı retikent, ancak James Harden ve Kawhi Leonard, Cumartesi gecesi Denver'da bir Game 7'yi zorlamak için oyunlarıyla ciltler konuştular.

Harden 28 sayı, sekiz asist ve altı ribaunt vardı. Oyun 4 ve 5'teki subpar oyunuyla eleştirildikten 46 dakika 35 saniye sonra oynadı.

Harden “biraz yorgun” olduğunu söyledi ama eleştiriyi “hiç” görmediğini söyledi.

Harden, “Bu gece oyun planı saldırı modunda olmak ve boşluğumuzun doğru olduğundan emin olmak benim için daha fazlaydı” dedi. “Ve sonuç olarak, biliyorsun, agresif olacağım.”

Leonard'ın 27 sayı ve 10 ribaunt vardı ve Norman Powell 24 sayı ekledi.

Denver Nuggets Center Nikola Jokic, Oyun 6'nın ikinci çeyreğinde Clippers'ın önündeki Kawhi Leonard'ın önündeki sepete sürüyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

“Genellikle bunu yapar,” dedi Leonard Lue arayan oyuncular hakkında. “Bu yeni bir şey değildi. Sezon boyunca olduğu gibi, biftek kazanıyor veya çizgiler kaybediyor, bizi sadece dizilişle ne hissettiğimizi görmek ve eşleşmelerle nasıl savunma yapmamız gerektiğine ya da oyuncu için gerçekten işe yaradığımız konusunda içgörüyü almaya çağırıyor. Bu konuda oldukça iyi.”

Clippers, dördüncü çeyrekte Bogdan Bogdanovic üç işaretçisinde 5:57 kaldı. Ancak bu kurşun 107-101'e dilimlendi ve Clippers'ı 2:43 kaldı.

Clippers bekçi James Harden, sağ, ileri Nicolas Batum ile kutluyor.

Clippers koruyucusu James Harden, sağda, 6 maçın dördüncü çeyreğinde üç işaretçi yaptıktan sonra ileri Nicolas Batum ile kutluyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Clippers zaman aşımından gol atmadı, ancak Russell Westbrook hızlı bir düzenlemeyi kaçırdığında bir mola verdi ve Powell üçü yaptı. Yine de Nugget'lar bitmedi, çünkü Aaron Gordon gol attı ve Christian Braun, 110-105'e kadar öne geçmek için 58.5 saniye kaldı.

Harden topu ters çevirdikten sonra Clippers için güvencesiz kaldı, ancak Nikola Jokic (25 puan, sekiz asist, yedi ribaunt) düzenini Ivica Zubac tarafından engelledi ve Clippers topu geri aldı. Leonard, 18.8 saniye kala iki serbest atıştan birini yaptı ve Clippers'ın savunması gerisini yaptı.

“Kazan ya da eve git,” dedi Harden. “Ve bu gece hala bazı hatalar yaşadık, ama bence enerjimizi defansif ve hatta saldırgan bir şekilde, saldırganlığımız farklıydı, bu da benimle başlıyor. Öyleyse, biraz film izleyin, daha iyi olmaya devam edebileceğim şeyleri anlayın, bir oyun daha yapın.”

Lue, başlangıç serisinde bir değişiklik yapmayı düşündüğünü ancak buna karşı karar verdiğini söyledi. Bu, Lue'nin Kris Dunn yerine Nicolas Batum'a başladığı ikinci yarının başlangıcına kadar oldu.

6 metrelik 9 Batum, Clippers'a daha fazla boyut ve tutarlı dış çekim verdi. Ve tam olarak Cue Batum erken vurdu, üçüncüyü açmak için üç işaretçiyi deldi.

Batum, altı puan, altı asist, beş ribaunt ve üç blokla bitirerek tipik çok yönlü oyunlarından bir diğerini oynadı.

“O [Lue] Bana ilk yarıdan sonra söyledim, 'Nico, başlıyorsun', ”dedi Batum.“ Yani, işimi yapmalıyım. İşte bu. “