Bronny James, Lakers'ın Clippers'a Kaybı'nda heyecan yaratıyor

Birumut

New member
Las Vegas – Katılımdaki tüm spor haysiyetleri ve Lakers ve Clippers arasında bir tür rekabet oyunu izlemelerine rağmen, Thomas & Mack Center'ın içindeki hayranlar hala Bronny James'e aşık oldular.

Bu, James'in babası LeBron James ile bile, taban çizgisi koltuklarından tekrar izlediği bir tür gücü. Bu, James'in Steve Ballmer, Tyronn Lue, JJ Redick ve Rob Pelinka ile birlikte olduğu türden bir berabere.

Austin Reaves, DeAndre Ayton ve Kawhi Leonard'ın baktığında bile, Bronny James yine ilgi odağıydı.

James, daha iyi NBA Yaz Ligi oyunlarından birine sahipti, ancak Pazartesi gecesi Nevada Las Vegas'ta 67-58 galibiyetiyle zirveye çıkan Clippers'dı.

James, 24 dakika ve 17 saniyede 17 sayı, beş ribaunt ve beş asist yaptı.

Sahadan 10 ve üç puan aralığından üçü için altı yaşındaydı.

Ve evet, ailesinin ve takım arkadaşlarının desteğine sahip olduğu için mutluydu.

James, “Kesinlikle bana biraz destek verdi, ben ve takım arkadaşlarım için neşelendirdiklerini gördü,” dedi. “Onlarla spor salonuna girmek harika.”

Gecenin yıldızı Jordan Miller'ı ileri sürdü, 19 sayı ve yedi ribaunt, Clippers'ın yaz liginde 3-0 olmasının büyük bir nedeni oldu.

Dördüncü çeyrekte geç üç işaretçisi Clippers'a asla kaybetmedikleri bir ipucu verdi. Clippers'ın son 11 puanından dokuzunu attı.

Clippers yardımcı antrenörü Jeremy Castleberry, takımın yaz ligi koçu olan “Yaptık” dedi. “Bunu yaptık. Arka arkaya ikinci gecede yapmamız gereken şeyi yaptık. Bu adamların çoğu için uzun zamandır oynadıkları ilk arka arkaya.

James güçlü başladı, skoru açmak için üç işaretçi çekti. İkinci çeyrekte üç adım ekledi, bu iki atış dörtte dört atışta ilk 12 yarı puanının bir parçası.

Dördüncü çeyrekte 51-51 skorunu bağlayan üç işaretçi yaptı.

“Evet, kesinlikle büyümeyi görebiliyorum,” dedi James. “Dürüst olmak gerekirse, sadece son bir buçuk yıl boyunca güvenimin arttığını hissediyorum. Yani, sadece bunun üzerinde büyüyeceğim ve aklımı haklı tutacağım.”

Lakers sadece sahadan% 34.4, üç puanlık menzilden% 30 ve serbest atış çizgisinden% 38.5 vurdu (13 için beş). Ayrıca topu 19 kez çevirdiler.

Lakers yardımcı antrenörü Lindsey Harding, ekibin altıncı yaz maçları olduğunu düşünerek beklediği “yorgunluk” belirtileri gösterdiğini söyledi (San Francisco'daki California Classic'te üç oyun oynadılar).

Lakers'ın yaz ligi koçu Harding, “Çok fazla pop yoktu gibi görünüyordu,” dedi.

Ama James değil. Tüm oyuna enerji vermiş gibiydi.

“Bronny hazır geldi. Hazır geldi. Kıvılcım vardı,” dedi Harding. “Bu adamların, özellikle de o pozisyonda ve Lakers ile bizimle birlikte olacağını istiyorsunuz, dakikalarınızı aldığınızda, zorlanın. Tükenene kadar oynayın, seni dışarı çıkaracağız ve sonra sizi geri koyacağız. Bunu bugün yaptığını düşündüm.

“Oyuncuları bulmada bile, pick-and roll'ları okumak için bile harika bir iş çıkardı. Sanırım onu korumakla mücadele ettiler ve savunma sonunda harika bir iş çıkardılar.”

Ama hayranları heyecanlandıran tek kişi James değildi.

Clippers çaylak Yanik Konan Niederhauser, üçüncü çeyrekte Cole Swider'a kötü bir dunk attı ve bu da kalabalığı ayağa kaldırdı.

Niederhauser, 23 dakikada 10 puan, iki ribaunt ve iki top çalma ile Clippers için güçlü bir geziye sahipti.